4 Belangrijke factoren bij het kiezen van een stapelbed

Steeds meer Amerikanen kiezen ervoor om in hun eigen huis te blijven in plaats van nu het risico te lopen de woningmarkt te betreden. Dit betekent dat gezinnen zich wenden tot woningverbeteringen en ruimtebesparende technieken om hun huizen comfortabeler te maken. Stapelbedden en hoogslapers zijn perfecte voorbeelden van het besparen van ruimte in een kinderkamer. Helaas zijn er geen universele normen voor stapelbedden en kopers moeten ernaar streven om de best opgeleide beslissing te nemen bij het kiezen van slaapvoorzieningen voor hun kinderen.

Voor gezinnen die ruimte willen besparen, bieden stapelbedden en hoogslapers de perfecte oplossing. Bij gebruik in kinderkamers bieden ze meer ruimte voor andere activiteiten en speelgoed. Broers en zussen kunnen een slaapkamer delen of vrienden hebben een permanente logeeroplossing met stapelbedden. Hoogslapers werken het beste voor een kind dat vastzit in een kleine kamer. Door bureaus, laden, kasten en uitschuifelementen in het bedontwerp op te nemen; een hoogslaper kan in wezen alle andere meubels uit de kamer verwijderen!



Het is waar dat ontwerpen voor stapelbedden en hoogslapers meestal een standaardpatroon volgen, maar er zijn manieren om ze aan te passen. Veel bedrijven bieden een verscheidenheid aan houtafwerkingen en sommige bieden zelfs thema-opties zoals camouflagetenten en prinsessenkastelen.

4 Belangrijke factoren bij het kiezen van een stapelbed


De aanschaf van een stapelbed of hoogslaper is een investering. Om deze investering te beschermen, moeten gezinnen deze dingen overwegen voordat ze kopen:

Levensduur

Met zoveel ontwerpopties voor stapelbedden en hoogslapers om uit te kiezen, is het niet moeilijk om je te beperken tot een paar winnaars. De meeste gezinnen doen deze investering in de hoop dat het bed vele jaren meegaat, dus het is belangrijk om de functionaliteit van het stapelbed te overwegen voordat u de aankoop afrondt.  twijfelaar bed

Kinderen hebben de neiging om te groeien. Snel. Zal het perfecte bed van vandaag nog steeds passen bij een slungelige preteen of een strakke tiener? Veel stapelbedden bieden volledige stapelbedden en tweelingen. Door te kiezen voor een volwaardig matras, heeft het stapelbed een veel grotere kans om door de kindertijd te blijven. Stapelbedden zijn er ook in verschillende hoogtes. Zolang de plafonds van een slaapkamer er ruimte voor bieden, kunnen volwassenen en tieners comfortabel op het onderste stapelbed zitten door het hogere stapelbed te kopen.

Het ontwerp eenvoudig en klassiek houden, gaat ook een lange weg naar de levensduur van een stapelbedset. Het schattige poppenhuisontwerp is nu misschien perfect voor een vijfjarig meisje, maar zal ze het als tiener nog steeds schattig vinden? Door een stapelbed te kiezen met een eenvoudiger ontwerp, kan het kind haar kamer naar eigen inzicht aanpassen zonder het bed te veranderen!

Product roept terug

Hoewel ze zelden groot nieuws maken, zijn stapelbedden en hoogslapers niet immuun voor terugroepacties. Er zijn gevallen geweest waarin modellen zijn teruggeroepen vanwege gebrekkig vakmanschap, de veiligheid van de leuning en de mogelijkheid dat kinderen erin vast komen te zitten. De meeste gerenommeerde dealers houden de terugroepacties van stapelbedden en hoogslapers bij en verwijderen deze items onmiddellijk uit hun inventaris. Toch, zoals bij alle aankopen, is het het beste om de Amerikaanse Consumer Product Safety Commission te controleren en je huiswerk te maken voordat je koopt.

Wijze van constructie

Kinderen misbruiken hun meubels. Ze springen erop, springen eraf, hangen eraan en testen over het algemeen alle meubels tot het uiterste. Een stapelbed dat voor een kinderkamer is aangeschaft, moet veel kunnen weerstaan! De tijd nemen om na te denken over de constructie van het stapelbed kan ervoor zorgen dat het bed ook na maanden van misbruik een veilige slaapplaats blijft bieden.

Veel experts zeggen dat metalen stapelbedden onveilig zijn. Dit komt omdat metalen bedden niet zo stevig zijn en door de jaren heen de neiging hebben te wiebelen, deuken en buigen als gevolg van zwakke gewrichten. In wezen kan een metalen stapelbed u geld besparen, maar het is op lange termijn geen goede investering.

Houten stapelbedden zijn niet zonder problemen. Een goede vuistregel is hoe zwaarder het bed, hoe groter de kans dat het stevig en veilig is. Zelfs met hardhouten bedden kunnen schroeven en vleugelmoeren na verloop van tijd losraken. Een goed ontworpen stapelbed heeft voldoende steunbeugels om de druk op de gewrichten van het bed te verminderen.

Verzendkosten

Online winkelen is een nationaal tijdverdrijf geworden. Online winkelen in stapelbedden kan erg handig zijn omdat de klant het zware bed niet naar huis hoeft te slepen. Helaas kunnen de kosten om het bed rechtstreeks naar uw deur te verzenden ook onbetaalbaar zijn. Daarom is het belangrijk om bij het online winkelen het verzendbeleid van een dealer te controleren voordat u een bed koopt. Zakendoen met een bedrijf dat gratis verzending van stapelbedden of vaste verzendkosten aanbiedt, kan honderden dollars besparen op de kosten van een nieuw stapelbed! twijfelaar bed

Tag : bed
0 Komentar untuk "4 Belangrijke factoren bij het kiezen van een stapelbed"

Back To Top